Nezařazené

Schody ke každému domu

Přejete si ke svému domu nové, stabilní a bezpečné schodiště, které by zároveň bylo originální a unikátní? U mnoha našich firem je možné si objednat přesně takové ocelové schody, které zapadnou ideálně do vašeho interiéru bydlení. Naše firmy vyrábějí kovová ocelová schodiště, která jsou možná umístit do jakýchkoliv vnitřních prostor. Podle vašich přání vám zaměstnanci firem namontují ocelová schodiště, která budou ladit s každým interiérem. Na našem trhu jsou dostupná ocelová schodiště, která jsou vyrobena v rozličných stylech, ale i tvarech a rozličných barevných variacích.

Schody

Mezi nejčastější používaná a oblíbená ocelová schodiště patří například schodiště přímé, schodiště lomené, schodiště točené, ale i schodiště, která jsou dvouramenná. Naši zaměstnanci vám rádi zajistí kompletní realizaci a montáž vnitřních, ale i vnějších ocelových schodů. Tyto ocelová schodiště vynikají velice moderním, nadčasovým vzhledem, kdy i samotné tvary schodiště jsou bezesporu architektonickým dílem. Právě tvary ocelových schodů jsou to, co pro nás není ničím omezováno. Všechna zpracování ocelových schodišť jsou realizována přesně na míru tomu danému interiéru a podle přání zákazníků.

Schodiště

Na výrobu ocelového schodiště se používají kvalitní slitiny ocele, jako například ocel nerezová, ale je možné zvolit ocelové schody i ze surové oceli, anebo oceli pozinkované. Kromě vysoké kvality vynikají ocelová schodiště také nadstandardním pohodlím, a stabilitou, a rovněž samozřejmou bezpečností. Naší největší prioritou je především spokojenost, bezpečnost a pohodlí zákazníků, proto volíme taková umístění ocelových schodů, které umožní pohodlí zákazníků, ale zároveň i stabilitu schodiště. Kromě těchto pozitivních vlastností ocelových schodů je zaručena také jejich dlouhověkost a bezúdržbovost. V naší nabídce můžete najít i taková netypická schodiště, jako třeba schodiště samonosná, vetknutá, anebo mlynářská.

Mohlo by se vám také líbit...