Produkty

Krásný a pohodlný pomocník

Je možná na čase zpříjemnit dětem začátek školního roku tím, že je například něčím obdarujeme, co by jim pomohlo lépe a příjemněji trávit čas nad školními učebnicemi nebo knihami. A ostatně konec konců by to mohlo být zajímavým a příjemným společníkem i pro vás, kteří třeba rádi po večerech čtete a pohodlně se u toho usadíte nebo zaryjete do peřiny. A že těch delších večerů nyní bude více a více, udělejte radost sobě, i celé rodině.

barevné sedací vaky

Tímto vám dáváme snadný tip na sedací vaky pro děti, které ale nemusejí být jenom jejich kamarády, ale rovněž i vašimi. Můžete na nich hovět celá rodina a dokonale tak získáte místo, kde se budete scházet, povídat si, prostě spolu trávit drahocenný čas. Jejich zpracování je velice kvalitní a jejich potahy se dají snadno čistit. Některé navíc disponují popruhy, to znamená, že z nich bleskurychle dokážete vyrobit pohodlné křeslo, pokud se tedy zrovna nebudete chtít rozvalovat na zádech. Tak docílíte skvělého polohování, to znamená, že máte hned takové lenoškové místo, které se dokáže přizpůsobit vaší náladě, což taková obyčejná pohovka nedokáže.

modrý sedací vak

Pořiďte si jejich duo provedení a budete mít k dispozici hned dvě barevná provedení, takže opět si budete moci vybrat, na jakou barvu ten den budete mít náladu. A to už je opravdu lákavá nabídka. Pomyslete ještě na to, že se s tímto lenoškovým místem dá pohodlně hýbat! To tedy znamená, že si ho můžete přenést rovněž tam, kam zrovna chcete. To znamená třeba i na vaší terasu, kde si na vaku budete moci užívat poslední podzimní sluneční paprsky a zásobovat se jimi před zimou. Pozor, ani alergici se těchto vaků nemusejí hned zaleknout, protože jsou vyrobeny z antialergických materiálů. Takže už to vypadá, že není co rozmýšlet. Třeba už je sedací souprava vaší rodině malá, nevejdete se na ní všichni, když se večer chcete dívat na film, ale s tímto předmětem máte náhle místečko navíc! A ještě se o něj budete se všemi prát.

Mohlo by se vám také líbit...