Produkty

Co u dětských kočárků znamená trojkombinace

Když vám někdo položí otázku, co si představíte pod pojmem dětský kočárek trojkombinace, mnozí z vás na ni naleznou odpověď. Budete ji popisovat jako tři možnosti využití jednoho jediného kočárku, tedy konkrétně tři způsoby jeho sestavení.

První z nich je klasický hluboký korpus, krytý zhruba do poloviny půlkruhovým obloukem, v němž budete převážet malá miminka. Tento způsob je pro nejmenší děti ideální, protože jsou v přímém zrakovém kontaktu s osobou, která kočárek tlačí, a zároveň jsou dobře chráněné před povětrnostními vlivy.

dítě v kočárku

Jakmile děti povyrostou, začnete se zajímat po sportovní variantě kočárku, v níž již děti mohou sedět a pozorovat svět kolem sebe přímým pohledem kupředu. Sportovní kočárky mají podstatnou výhodu v tom, že jsou velmi operativní, a že se s nimi budete v terénu pohybovat obratněji. Výhodné je to právě u kočárků s bantamovými nafukovacími koly, s nimiž bez problémů zdoláte i nerovný terén, a navíc vám otáčení kol usnadní kloubový mechanismus a samotná sportovní konstrukce. Sportovní varianta je druhým dílem trojkombinace, je tedy jeho součástí a samozřejmě je zahrnuta do původní ceny výrobku.

na procházce s kočárkem

Třetím dílem trojkombinace jsou autosedačky. Kočárek pohodlně upravíte do této podoby a můžete své děti převážet na zadním sedadle, kde je v relativním bezpečí. Uvádíme záměrně, že v „relativním“, protože nikdo nikomu nemůže zaručit, že vůz nehavaruje, například z příčin nezaviněných řidičem ani technickým stavem vozu, ale tehdy, kdy do hry vstoupí jiný účastník silničního provozu.

Každopádně trojkombinaci užijete vždy, když chcete mít kočárek jak pro miminka, tak pro batolata, a chcete-li své děti převážet autem. Nežli kupovat dva kočárky a autosedačku, vyplatí se mít „tři v jednom“ a až děti odrostou, darovat kočárek příbuzným, kteří plánují založit rodinu, anebo trojkombinaci prodat v bazaru.

Mohlo by se vám také líbit...