Produkty

Letní šaty v létě

Znáte to – přišlo léto, nádherně svítí sluníčko a vy jste se na tohle období (léto) tolik těšili. Co v létě nosit? Léto je pro mnohé lidi strašákem a zároveň pro mnohé lidi potěšením, tudíž se lidi na světě dělí jenom na dva tábory: ti, co léto zbožňují a ti, co léto nesnášejí kvůli takovým horkům, která v létě opravdu neodmyslitelně jsou. Pro mě osobně je léto jedno z nejkrásnějších období a vždycky si ho opravdu náramně ve velkém užívám. Já jsem naopak ten typ člověka, co miluje léto a nesnáší zimu ( a v zimě by nejraději vůbec nevylezl ven, kdyby to bylo možné). A představte si mě v létě, jak jsem šťastná.

květované šaty

Naprosto nepopsatelný pocit. Léto si také strašně moc spojuji s dovolenými, odpočinkem a svobodou, sluníčkem. Nádhera. A co v létě nosím? Protože já jsem ten typ, co léto opravdu miluje (jak už jsem řekla), nejraději nosím nějaké volné letní šaty. V létě jsou pro mě volné letní šaty téměř nutností. Je fakt, že jsem si nějaké letos dokupovala, protože nějaké předešlé v šatníku, které jsem tam měla, už mi byly malé. No. Ale změna je život, co říkáte? A mám pocit, že s každým dalším kouskem v mém šatníku omládnu nejméně o pár let (i když to zní blbě, když mám teprve dvacet).

lasilueta

No zkrátka a jasně. Když je léto, svítí sluníčko, já se opaluji někde u moře a nebo jsem v bazénu, tak se cítím opravdu strašně dobře. Většinou se u moře opravdu jenom válím (když tam jsem), protože jsem takový ten typ, co na dovolených spíše odpočívá a relaxuje, než abych procházela nějaká místa a památky. To ale neznamená, že se na žádné památky za celou dovolenou nepodívám, to zase ne. Když je léto, cítím se nádherně a i moje nálada je opravdu skvělá. Zato když přichází zima, moc nadšená z toho nejsem a radši tohle celé období opravdu prospím, než abych mrzla někde venku ve sněhu. A jak to máte vy?

Mohlo by se vám také líbit...