Produkty

Nekomplikujte si život nevhodným nábytkem

Také vám připadá, že se váš byt proměnil ve skladiště věcí? Stává se to docela často, pokud je v místnostech, kde trávíme nejvíce času, mnoho nábytku, zatímco na samotný životní prostor zbývá jen minimum obytné plochy. Zastavět nábytkem obývací pokoj a ložnici bývalo zvykem zejména za socialismu a tímto pravidlem se řídil kde kdo, naštěstí se doba mění a mnozí z vás si uvědomují, že je výhodnější ponechat prostor v bytě více otevřený a vzdušný. Vystačíte tu jen s několika bytovými dekoracemi, které doplníte živými pokojovými rostlinami a budete se tu cítit lépe.

šaty ve skříni

K tomuto řešení vydatně napomáhají skříně na míru https://www.sten-skrine.cz/. S těmi totiž můžete vyrukovat i do míst, kam by se běžná šatní skříň nevešla. Bez problémů je vměstnáte do prostoru pod schodištěm, do předsíně panelového bytu, do vestibulu v rodinném domě, do chodby na chalupě či pod schody do sklepa. Vestavby mohou být v přízemí, v suterénu, v podkroví a dokonce i v garáži. V zásadě jde o to, aby místnost byla čistá, větraná, aby tu netrpěla nadměrnou vlhkostí a nemohly se tu vyskytovat plísně.

oblečení ve skříni

Jakmile skříň umístíte do prostoru a uzavřete jej až ke stropu, máte k dispozici spoustu krychlových metrů, které byste jinak stěží smysluplně využili, což platí hlavně u křivých zdí, výklenků, šikmých schodů, půdních prostor a podobných zakřivených či zaoblených částí místností. Vestavba vše uzavře posuvnými dveřmi, ty se zhotovují na míru stejně, jako vnitřní uspořádání skříní, takže tímto řešením jednak zvýšíte objem úložného prostoru a zároveň zlepšíte estetický vzhled.

Jakmile máte skříň v chodbě či v předsíni zabudovanou, zjistíte, že tu mohou být nejen vaše boty, ale i svetry, kalhoty, sezonní oblečení, čepice, bundy, spodní prádlo, a to vše můžete ve vedlejším regálu doplnit úklidovými prostředky a drogerií. Do vestaveb se mohou vejít krmiva pro zvířata, dětské hračky, sportovní potřeby a dokonce i nářadí.

Mohlo by se vám také líbit...